Bridgens Dag

Har du lyst til at prøve kræfter med verdens sjoveste kortspil? Så har du nu chancen for at blive indviet i bridgens glæder, når vi her i Aarhus Festuge inviterer alle nysgerrige og spirende kortentusiaster til drop-in bridge i vores spillelokale, Bellevuehallen, Vestre Strandallé 170, 8240 Risskov, søndag d. 1. september kl. 13.30 - 17. Det er gratis.
I vores spillelokaler er der:

• Bridgeborde, hvor du prøver at spille bridge sammen med andre uerfarne bridgespillere – ved hvert bord hjælper en erfaren bridgespiller.
• Et informationsbord med bridgemateriale.
• Kaffe, te og kage.

Når dagen er slut, er du hooked, og den eneste vej ud er undervisningshold for begyndere. Det er sjovt, mens det står på, og det er den sikre vej til at få glæde af bridge resten af livet.

Vores begynderundervisningshold starter onsdag 11. september med den erfarne underviser og topbridgespiller Arne Mohr som instruktør. Undervisningen forløber over 12 onsdagen frem til jul. Der er plads til 24. Vi opretter venteliste.

Bridge binder os sammen om konkurrence og samvær

Bridge samler mennesker på tværs af generationer og køn, og da reglerne er internationale, spiller vi også sammen på tværs af kulturer og sprog – ja vi er faktisk en del almindelige klubspillere i Bellevue Bridgeklub, som bruger en aften eller to i vores ferier rundt om i verdenen til at spille i de lokale klubbers åbne huse. Det er sjovt at spille, og så møder man møder de ’indfødte’.

Kombinationen af socialt samvær og hjernemæssig udfordring gør bridge sjovt, og da vi spiller med ’handicap’, er fornøjelsen lige stor, om man er begynder eller ekspert. Er du glad for brætspil, kortspil, ja alle former for spil, kan du hurtigt lære at spille bridge.