Lone takker af

På klubbens generalforsamling d. 14. 2. takkede formanden, Lone Trøst Pedersen, af efter 15 år på posten. Det var sikkert grunden til at det blev den mest velbesøgte generalforsamling i mange år, og den store forsamling hyldede den afgående formand med et minutlangt stående bifald. I næstformandens tale til Lone hed det bl. a.:

"Ét af de mere imponerende træk ved din opfattelse af formandsrollen har været dit personlige engagement i medlemmernes velbefindende. Du kender vist alle medlemmer ved navn, og du har altid sørget for at gøre dig synlig på alle holdene.

Uanset hvilken udfordring du har stået overfor, har du løst den med takt, fynsk lune og fasthed i blikket under den blå øjenskygge. Du har behandlet alle lige og respektfuldt – også selvom din tålmodighed med kroniske brokkehoveder kan ligge på et meget lille sted – og du udtaler dig typisk i et klart og velformuleret sprog. Som sprogmenneske har jeg altid været betaget af din sprogbrug. Jeg tror ikke jeg kender andre der ville bede mig ‘have den godhed’ at gøre dit eller dat. Men det gør du.

Vi er dig alle stor tak skyldig."

I afskedsgave forærede klubben hende et weekendophold for to hos Christies i Sønderjylland, samt en flaske champagne - Lones foretrukne vintype.