Turneringshold

Det gælder for alle holdene at der spilles med edb-givne kort og at deltagerne har mødepligt, dvs. såfremt man er forhindret, skal man skaffe en substitut. Priser for deltagelse på de enkelte hold fremgår af opslaget om kontingent

19:00 - 23:00

Denne aften er for den almindelige klubspiller, som kan lide at konkurrere på et afslappet og hyggeligt plan.

Turneringsleder : Torsten Ørhøj
Holdleder : Dorthe Geday

Onsdag eftermiddag NB! Nyhed
13:00 - 17.00
Denne nyskabelse tilgodeser et stigende medlemsønske om eftermiddagsbridge

Turneringsleder: Jørgen Rasmussen-Korotayev
Holdleder: Henrik Schrøder

Onsdag aften
19:00 - 23:00

Denne aften er for rutinerede turneringsspillere, der kan lide at konkurrere på et afslappet og hyggeligt plan.

Men også mindre rutinerede spillere kan finde plads her, da der spilles i opdelte rækker efter kvalifikation.

Turneringsleder: Thomas Mathiasen
Holdleder: Kirsten Dalgaard

19:00 - 23:00

Denne aften er for rutinerede turneringsspillere, som kan lide at konkurrere, og hvor man interesserer sig for resultater og placeringer. Alvoren er dog ikke større end at der er plads til, at alle hygger sig med bridgen.

Turneringsleder: Thomas Mathiasen
Holdleder: Kirsten Dalgaard