Undervisning/turneringshold

Undervisning og turnering

MANDAG
13.30-17.30

Holdet er for bridgespillere, der er fortrolige med Nordisk standard 1 og 2 / Bridgevejen 1 og 2 eller lignende systemer

Der undervises ca. ½ time pr. gang i udvalgte emner med det formål at forbedre og rutinere den enkeltes spil.

Derefter spilles turnering. (24 eller 28 spil)

Efter kvalifikation inddeles spillerne i rækker.

Der spilles med edb-givne kort

Der spilles med fast makker, og der er mødepligt, dvs. er man forhindret, skal man skaffe substitut

Underviser og Turneringsleder: Mads Krøjgaard
Holdleder: Lone Trøst Pedersen

Pris for deltagelse: Se venligst opslaget om Kontingent

MANDAG
19.00 - 23:00

Holdet består af spillere, der er rutinerede samt spillere, der kun har spillet i kort tid, men dog er rimeligt fortrolige med Nordisk standard 1 og 2 / Bridgevejen 1 og 2 eller lignende systemer. Ligeledes er holdet velegnet for spillere, der kommer direkte fra begynderundervisningen.

Der undervises ca. ½ time pr gang i udvalgte emner med det formål at forbedre og rutinere den enkeltes spil.

Spillerne inddeles i rækker efter kvalifikation.

Der spilles med edb - givne kort.

Deltagerne har mødepligt, dvs. såfremt man er forhindret, skal man skaffe substitut.

Underviser og Turneringsleder: Mads Krøjgaard
Holdleder: Lone Trøst Pedersen